Lions Abcoude-Baambrugge steunt Stichting Jongeren Actief

Lions Abcoude-Baambrugge steunt Stichting Jongeren Actief

15 feb, 2017 | 0 Reacties

De jaarlijkse erwtensoepactie, zaterdag 14 januari jl. van de Lions Abcoude-Baambrugge was weer een winters succes.

Met kou, regen, natte sneeuw en een verdwaalde donderklap waren de LIONS al vroeg op pad, in 8 uur tijd is maar liefst 1500 liter heerlijke snert verkocht. De opbrengst van de soep is gegaan naar de Stichting Jongeren Actief van de gemeente de Ronde Venen. Afgelopen donderdag kreeg Raymond van Bergen de voorzitter van deze stichting de cheque ter waarde van €2500 overhandigd door Eric Palinckx, de voorzitter van de Lions Abcoude-Baambrugge. Van Bergen gaf aan erg blij te zijn met deze bijdrage van de erwtensoepactie. De stichting is afhankelijk van vele vrijwillige bijdrages uit de gemeente. Ook met deze bijdrage kunnen jongeren tot 16 jaar, die het financieel nodig hebben, ondersteund worden, zodat ze wel kunnen sporten. Dit is fantastisch, wij zijn jullie erg dankbaar.

Palinckx maakte duidelijk dat er dit jaar, met het honderd jarig bestaan van de LIONS-organisatie, extra veel aandacht is voor vele goede doelen die als thema jeugd hebben. Ook dit goede doel, Stichting Jongeren Actief, past bij de wijze waarop wij dit bijzondere jaar willen vieren.

Maar niet zonder u allen, daarom nogmaals hartelijk te danken voor de gulle vrijgevigheid van Abcoude-Baambrugge, ook namens de Stichting Jongeren Actief!

En… volgend jaar is er traditiegetrouw erwtensoep voor het goede doel.

Zie vanaf 13:00 het verslag op RTV

TNXTO Samenwerken voor het goede doel

Spring naar toolbar