Het Groot Kinderdictee Abcoude – Baambrugge 2017

Het Groot Kinderdictee Abcoude – Baambrugge 2017

door | mrt 8, 2017 | Nieuws

Uitreiking Cheque voor KIKA: vlnr: Cor Both, Femke Palinckx, Frits Hirschstein.

Het eerste Groot Abcouder Kinderdictee voor kinderen van groep 5 en 6 van de basisscholen uit Abcoude en Baambrugge op 13 februari en de finale op 15 februari jl was een bijzonder succes.

Naast het maken van het dictee zijn alle kinderen op pad gegaan om zich te laten sponseren voor het dictee met als goed doel KIKA, De Stichting Kinderen Kankervrij, een Nederlandse stichting die sinds 2002 fondsen werft voor onderzoek naar kinderkanker.

Afgelopen donderdag konden we, LIONS Abcoude-Baambrugge, een cheque van 2763 euro overdragen aan Frits Hirschstein, de oprichter van KIKA. De cheque werd overhandigd door Femke Palinckx, de winnares van het eerste Groot Abcouder Kinderdictee, en Cor Both, lid van de LIONS Abcoude-Baambrugge, de initiatiefnemer van het Groot Abcouder (Kinder)Dictee. Hirschstein was bijzonder verrast en dankbaar dat de kinderen, uit zijn eigen woonplaats, op deze manier bijdragen aan het goede doel KIKA.

Op 27 maart as. is het Groot Abcouder Dictee in de Witte Dame, kaartverkoop is bij Stomerij van Rooijen en Bakkerij Both. Ook hiermee gaan we bijdragen aan het goede doel KIKA.

We hopen dat vele dorpsgenoten zullen mee gaan doen.

TNXTO Samenwerken voor het goede doel

Spring naar toolbar