Lions Abcoude-Baambrugge winnaar Best Club Project Award!

 

Op donderdag 19 oktober is een afvaardiging van Lions Abcoude-Baambrugge aangenaam verrast door districtsgouverneur Arjan van Ommen tijdens een ledenontmoetingsavond bij Amstel Boat House. De club is namelijk winnaar geworden van de Best Club Project Award. Deze prijs wordt jaarlijks toegekend aan de Lionsclub die het meest unieke project heeft gerealiseerd binnen het district waaronder deze club valt.

De Lions Abcoude-Baambrugge hebben deze prijs ontvangen voor de (fondsenwerving) campagne ‘Help Lions Helpen’. Door het realiseren en verspreiden van een veertig pagina’s tellend huis-aan-huis blad zijn in september ruim 5.000 dorpsgenoten enthousiast gemaakt voor de vijf jaarlijkse goede doelen acties (De Big FIVE). Het betreft de Erwtensoepactie, de Fietstocht, het Groot Abcouder Dictee, de Badeendjesrace en de Actie Abcoude-Baambrugge duurzaam. Het minimagazine is mogelijk gemaakt door maar liefst 58 lokale ondernemingen en bedrijven, die zich bereid hebben getoond om te sponsoren, te adverteren in het boekje of in natura te doneren. Hierdoor heeft de Lionsclub veel extra geld ingezameld, maar ook aandacht kunnen vragen voor deelname aan De Big Five. Iedere donatie, maar ook elke verkochte liter erwtensoep of badeendje, elke deelnemende fietser of dictee schrijver komt immers ten goede aan de opbrengst voor de verschillende (lokale) goede doelen.

De wisselbeker is in ontvangst genomen door voorzitter Vincent Pijpers, die bijzonder trots is op de getoonde waardering van het district voor dit initiatief. Hij benadrukte dat het magazine niet zo’n succes had kunnen worden, zonder het idee van bakker Cor Both en zonder de inspanningen en betrokkenheid van alle leden: “alleen ga je sneller, maar samen kom je verder”.

TNXTO Samenwerken voor het goede doel

Spring naar toolbar