Lionsclub Abcoude-Baambrugge en Rabobank Amstel en Vecht organiseren ook dit jaar weer op zondag 24 juni een recreatieve fietsdag. Met deze tocht kunnen deelnemers geld verdienen voor hun lokale verenigingen. Elke deelnemer rijdt voor een club naar keuze.

Met en voor je club


De Rabobank stelt € 5.000,- ter beschikking.

Dit bedrag wordt over de verenigingen verdeeld, afhankelijk van het aantal deelnemers dat per vereniging meedoet. Dat betekent: hoe meer deelnemers per club, hoe hoger de opbrengst voor die club. Het is dan ook de moeite waard om dit met zijn allen voor je vereniging te doen. Laat iedereen in actie komen: vrienden, familie, buren en kennissen, iedereen is welkom! Gezellig om mee te doen, en je doet ook nog daadwerkelijk iets voor je club!

Het sponsorbedrag mag de vereniging vrij besteden aan bijv. nieuw materiaal, een einde seizoensbarbecue/feest ofwel een goed doel.

Deelnemers die meerijden zonder vereniging kunnen met hun deelname de Voedselbank steunen.

Drie Fietsroutes


Er zijn 3 aantrekkelijke routes van verschillende lengtes uitgezet: 20, 40 en 65 kilometer.

De Ouderkerkroute – 20 kilometer

Deze tocht voert vanaf Abcoude via de Winkeldijk door de polder naar Ouderkerk en eindigt weer in Abcoude. Ideaal voor families met jongere fietsers.

Gein-Vechtroute – 40 kilometer

Deze tocht start in Abcoude en volgt de rivier het Gein. Vervolgens wordt de rivier de Vecht gevolgd en daarna weer terug naar Abcoude.

De Ronde Venenroute – 65 kilometer

Deze route voert letterlijk langs de grenzen van onze gemeente. Toeristisch, voor de echte fietser.

Alle routes zijn in principe ook geschikt voor e-bikes en mindervaliden met chauffeurs.

 

Wanneer en waar


Zondag 24 juni 2018, start tussen 09.00 en 10.00 uur.
Zowel de start als finish zijn in Abcoude, voor het Piet Mondriaangebouw, Broekzijdselaan 46-a.

Kosten


Met de Rabo als sponsor zijn de kosten voor deelname laagdrempelig. € 5 voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen tot 12 jaar.

Partners


Tijdens de route wordt er met behulp van partners gezorgd voor diverse verrassingen. Zeker is al dat de Mobiele Fietsenmaker gratis zijn diensten aanbiedt. De andere verrassingen houden wij nog even in petto.

Schrijf je nu meteen in …


 

TNXTO Samenwerken voor het goede doel

Spring naar toolbar